Kedvezményezett neve: Diamond 2000 Kft.
A projekt címe: „Vendéglátóipari komplex szoftver és hardver megoldások alkalmazása a Diamond 2000 Kft-nél”
A projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00531
Projekt összköltsége: 8.046.000 Ft
Vissza nem térítendő támogatás összege: 2.816.100 Ft
Támogatás mértéke (%-ban): 35%
Kölcsön összege: 4.425.300 Ft
Tervezett befejezési dátum: 2019.07.31.

 

Projekt tartalmának bemutatása:

A Diamond 2000 Kft. jelen projekt keretében célként egy integrált, tevékenységünket összefogó szállodai tevékenységeket segítő ERP rendszer bevezetését tűztük ki, melyhez elengedhetetlen a támogató hardver infrastruktúra modernizálása is. A helyben telepített szoftver segítségével a belső éttermi rendszerünk színvonalát fejlesztjük, mellyel egyszerűbbé válik a rendelés és azok feldolgozása.

A projekt az alábbi területek fejlesztésére irányul:
1. Online foglalási modul
2. Channel manager modul
3. Hotelsystem3 – szállodai ügyviteli rendszer
4. Gastrosystem3 – éttermi ügyviteli rendszer
5. Készletkezelési modul – beszerzés és logisztika funkcióterület
6. Számlázási modul – pénzügy, számvitel funkcióterület

A fenti modulokat a Hotelsystem Kft. helyben telepített vállalatirányítási rendszere tartalmazza, mely vállalkozásunk speciális és komplex igényeit egyértelműen biztosítani képes. A fejlesztés megvalósítása során nem csak a rendszer telepítése történik meg, hanem a használatot támogató bevezetési feladatok végrehajtása (testreszabás, tesztelés) is, majd a munkatársak oktatás keretében sajátítják el a szoftverek használatához szükséges tudást.

A rendszer bevezetését követően a vállalkozás üzleti folyamatai átláthatóbbá válnak, segít a mindennapi operatív feladatok hatékonyabb ellátásában. Mindezzel párhuzamosan a fejlesztés támogatja a hatékonyabb működést, hozzájárul versenyképességünk növekedéséhez, piaci helyzetünk javulásához, mely biztosítja a hosszú távú fenntarthatóságot.